HTML

Amiről írok

Online szerkesztőként, újságíróként és tartalomfogyasztóként véleményezek mindent, ami a médiával kapcsolatos, vagy épp fontosnak tartok a techen belül.

Követési távolság

Aki a blogot írja

Friss topikok

  • pabblo: @Ubuntufan: a kedves blogger örülne, ha valaki fizetne a véleményéért, de nem teszik :) viszont a ... (2013.12.13. 14:42) Hellószia, Spotify
  • pabblo: @¿Qué tapas hay?: igen, át is fogalmaztam kicsit, hogy ne legyen kétértelmű a mondat :) (2013.12.11. 14:06) Ezt így kell csinálni
  • Gery.Greyhound: @Gera: Egyetértek. Sok "mobilra optimalizált" oldal a 10 évvel ezelőtti WAP-korszakot idézi, miköz... (2013.11.25. 14:53) Mobiloldalra fel!
  • Vajda Gábor (Gabor_V): Használj szöveges böngészőt, mint a Lynx, "normális" böngészőn kapcsold ki a javascriptet, pláne h... (2013.11.22. 17:36) 3 tipp, hogyan spórolj a mobilneteddel
  • pabblo: @ZF2: az a baj, hogy az előlap cseréje jóval bonyolultabb, de fóliával kivédhetők az apróbb károso... (2013.11.22. 12:53) Önmagát gyógyítja az LG legújabb okostelefonja

Használjon az ember bármilyen appot, annak két alapvető kritériumnak kell, hogy megfeleljen: egyrészt legyen valamiért hasznos/érdekes, másrészt pedig lehessen könnyen kezelni. Aki használt már Instagramot, az tudja, hogy az alkalmazás ennek a két kritériumnak tökéletesen megfelel, azt viszont már kevesen tudják, hogy van egy ehhez nagyon hasonló is, amit a Google Chrome Internetes áruháza kínál.

130216_webcamtoy.jpg

A Webcam Toy igazából nem igényel semmilyen extra tudást, csak annyit, amennyit maga az Instagram is. Két kattintás után már indul is az app, egy e-mail címet kell csak megadni a használatához, utána miénk a pálya. Persze jogos a kérdés, hogy minek a laptopra tenni egy ilyet, ha egyszer ott az okostelefon is? A válasz egészen prózai: tegyük fel, hogy van egy házibulink, vagy legalább is egy alapozás az otthonunkban. Ilyenkor a party elengedhetetlen kelléke a zene, amit elsősorban a YouTube segítségével abszolvál a vendéglátó, ha pedig már üzemel a gép, akkor itt a remek lehetőség, hogy vicces képekkel örökítsük meg az eseményt, amihez több mint 70 effekt áll a rendelkezésünkre.

Külön piros pont, hogy az alkalmazás offline üzemmódban is fut - egyébként a gépre is letölthető az elkészült kép -, az pedig alapkövetelmény, hogy az elkészült kép azonnal osztható Twitteren és Facebookon is. Az app minden egyes indulás elején megkérdezi, melyik webkamerát akarjuk használni, majd engedélyt is kér, hogy hozzáférhessen. A képi effekteket előre kell beállítani, az elsütést követően pedig 5 másodperc áll rendelkezésre, hogy mindenki elfoglalja helyét, így az is rajta lesz a képen, aki elindítja az appot.

Az alkalmazásnak közel 2 millió felhasználója van, ráadásul a 4,5-es értékelés igazán megbízhatóvá teszi az appot. 

Címkék: böngésző alkalmazás app google chrome webcam toy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://it-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr905083968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása