HTML

Amiről írok

Online szerkesztőként, újságíróként és tartalomfogyasztóként véleményezek mindent, ami a médiával kapcsolatos, vagy épp fontosnak tartok a techen belül.

Követési távolság

Aki a blogot írja

Friss topikok

  • pabblo: @Ubuntufan: a kedves blogger örülne, ha valaki fizetne a véleményéért, de nem teszik :) viszont a ... (2013.12.13. 14:42) Hellószia, Spotify
  • pabblo: @¿Qué tapas hay?: igen, át is fogalmaztam kicsit, hogy ne legyen kétértelmű a mondat :) (2013.12.11. 14:06) Ezt így kell csinálni
  • Gery.Greyhound: @Gera: Egyetértek. Sok "mobilra optimalizált" oldal a 10 évvel ezelőtti WAP-korszakot idézi, miköz... (2013.11.25. 14:53) Mobiloldalra fel!
  • Vajda Gábor (Gabor_V): Használj szöveges böngészőt, mint a Lynx, "normális" böngészőn kapcsold ki a javascriptet, pláne h... (2013.11.22. 17:36) 3 tipp, hogyan spórolj a mobilneteddel
  • pabblo: @ZF2: az a baj, hogy az előlap cseréje jóval bonyolultabb, de fóliával kivédhetők az apróbb károso... (2013.11.22. 12:53) Önmagát gyógyítja az LG legújabb okostelefonja

sleep.png

Az allergiások táborát erősítve volt néhány éjszaka, amikor nem sikerült túl sokat aludni, ennek eredményeként pedig másnap rendkívül fáradtan felkelni. Aztán némi gondolkolkodás után jött az ötlet: le kellene mérni, hogy mennyit is alszik ilyenkor az ember. Telefon elő, Google Play be, és láss csodát: erre is van egy alkalmazás.

Az ötlet egyszerű, az app pedig a beszédes Sleep as Android nevet viseli. Az elgondolás az "álmatlanul forgolódtam" elven alapul: tegyük magunk mellé - vagy esetemben a párna alá - a telefont, a giroszkóp pedig minden jelentősebb mozgást lekövet, és kirajzol egy görbét, ami azt mutatja, mennyire aludtunk mélyen. A próbaverzió 14 napos, ennyi idő bőven elég a teszteléshez, aki pedig szeret az életmóddal foglalkozni, az biztosan megveszi a teljes appot is.

Persze az alkalmazásból nem maradhat ki az ébresztő funkció - apropó, jófej, mert ha beállítjuk, azt is megmondja, mikor kellene lefeküdnünk -, és bár nagyon kellemes hangokat kapunk a csomagban, de a telefonon tárolt zenék közül is választhatunk magunknak egyet. És hát mennyivel hatásosabban ébred az ember akkor, ha az LMFAO kiabálja a fülébe, hogy "Sorry for party rocking".

Címkék: mobil alkalmazás android app sleep as android

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://it-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr724790936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása